Рівненщина провела в останню дорогу чотирьох полеглих Захисників

На Рівненщині попрощалися з чотирма полеглими Героями: Миколою Дмитруком, Анатолієм Улянчуком, Володимиром Кондратюком і Михайлом Іванчуком.

Про це повідомили в Рівненській ОДА.

Микола Дмитрук був жителем села Дюксин. Народився 1 червня 1977 року. Служив водієм стрілецького відділення у званні молодшого сержанта. На жаль, 14 грудня воїн загинув унаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Анатолій Улянчук народився 15 липня 1979 року та мешкав у місті Костопіль. Навчався у школі № 6. Згодом пройшов строкову службу та працював робітником на різних підприємствах. Служив стрільцем-помічником. Захисник загинув 20 грудня внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Володимир Кондратюк, 1989 року народження, із села Зірне. Служив стрільцем-снайпером у лавах механізованого батальйону ЗСУ. Герой загинув 10 грудня під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Михайло Іванчук, 1975 року народження, із села Городище, що на Березнівщині. У лавах ЗСУ служив із січня 2023 року. Був старшим водієм-механіком. Воїн загинув під час виконання бойового завдання в Запорізькій області.

"Співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять Захисникам України".

Читайте також