Рівненщина залишилася без керівників поліції

Начальник обласного управління поліції Валерій Самчук та його заступник Людвіг Файт вчора, 15 грудня, провели робочу зустріч із керівництвом ГУНП Луганщини та ознайомилися із умовами навчання у Луганському державному університеті внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка, який нині базується у Сєвєродонецьку.

Крім того, рівненські поліцейські відвідали вихованців Сєвєродонецької школи-інтернату, яким привезли подарунки від Святого Миколая.

Також керівництво поліції Рівненщини зустрілися і з колегами-бійцями, які несуть службу на лінії зіткнення, передали їм продукти харчування та інші необхідні речі. Валерій Самчук особисто проінспектував умови несення служби в зоні АТО підлеглими та запевнив їх у всебічній підтримці та допомозі, у разі необхідності.

А вже сьогодні, 16 грудня, в Палаці спорту в Рубіжному команда рівненських поліцейських братиме участь у відкритому чемпіонаті Головного управління Національної поліції в Луганській області з рукопашного бою. Змагання будуть проводитися за олімпійською системою. Рівненщину представлятимуть шестеро поліцейських із числа спецпризначенців і патрульних.

Читайте також