Рівненська нардепка зізналась, що виходить заміж

Нардепка з Рівного Яна Зінкевич невдовзі вийде заміж. 

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Цензор.нет".

Як зазначається, обранець Яни Зінкевич – розвідник, який служив в одному з піхотних підрозділів. Вони познайомилися під час ротаційного виїзду засновниці "Госпітальєрів" на передову.

"Ми тоді їхали у Широкине. Це товариш мого колишнього водія. Ганс запропонував йому проїхатися з нами, щоб трошки розважитися. Тому що він тоді якраз звільнився з армії, йому було сумно. Ми одразу знайшли спільну мову і зійшлися буквально через декілька днів, почали жити разом. Ілля допомагає мені, кожного дня возить мене на роботу, на зустрічі, на різні події. Возить мене на ротації, якщо я їду на передову. Тобто завжди зі мною", – розповіла депутатка.

Вона зізналася, що не вірила, що зустріне нове кохання після розлучення. Свою роль у невпевненості зіграла й інвалідність Яни Зінкевич.

"Були побоювання: хто мене таку полюбить? Було таке самобичування. Але Ілля зміг. І це для нього не стало перешкодою. Він любить мене такою, яка я є", – поділилася Яна.

Вона додала, що почувається щасливою та коханою, а весілля пари не буде гучним. Вони влаштують сімейне святкування із обмеженим колом друзів.

Читайте також