Рівненська поліція охорони розкрила 1197 кримінальних правопорушень

Днями в Управлінні поліції охорони в Рівненській області провели нараду, під час якої підсумували результати діяльності за 2017 рік. Заслухали звіти керівників підрозділів зі службової та фінансово-господарської діяльності, обговорили завдання щодо подальшого реформування служби і підвищення якості охоронних послуг.

Зокрема, за участі поліції охорони було розкрито 1197 кримінальних та 605 адміністративних правопорушень.

Під охороною перебуває 5 464 об’єкти. Групами реагування поліції охорони в області впродовж 2017 року було здійснено 16 456 виїздів. Одним з основних завдань поліції охорони залишається запобігання майновим злочинам, профілактика злочинних посягань на майно та безпеку громадян.

Начальник Управління поліції охорони в Рівненській області, полковник поліції Михайло Кононенко подякував особовому складу за плідну роботу та результати праці в досить складний фінансовий період. Головною метою на 2018 рік було визначено підвищення ефективності службової та фінансово-господарської діяльності, подальше покращення матеріально-технічної бази підрозділів поліції охорони, нарощування обсягів охоронних послуг, вдосконалення роботи з в напрямку реклами та поширення інформації про діяльність Управління поліції охорони.

Управління поліції охорони
в Рівненській області 

Читайте також