Рівненська поліція затримала чоловіка за крадіжку електронасоса

Фото - поліція Рівненської області

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 29-річний житель села Великий Олексин, який сьогодні, першого квітня, на вулиці Сагайдачного в обласному центру обікрав магазин електроінструментів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Сигналізація спрацювала близько п’ятьої ранку. На місце події прибув екіпаж поліції охорони, працівники якого неподалік виявили підозрілого чоловіка із рюкзаком

Слідчо-оперативна група встановила, що зловмисником виявився 29-річний житель села Великий Олексин. Віджавши металопластикові двері, він проник до торгового закладу, звідки встиг викрасти електронасос орієнтовною вартістю дві тисячі гривень. 

Із місця події поліцейські вилучили також знаряддя злочину – викрутки. 

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Встановлено, що чоловік і раніше притягався до кримінальної відповідальності – за аналогічний злочин. Крім того, впродовж року на нього поліцейські склали 19 адміністративних протоколів, із яких дев’ять — за статтею 130 КУпАП.
За скоєне 29-річному жителю Великого Олексина загрожує від трьох до шести років позбавлення волі

Читайте також