Рівненські атомники передали військовим "різдвяні подарунки" на понад 1 млн грн

Рівненські атомники передали військовим техніку та обладнання загальною вартістю понад 1,2 млн грн.

Повідомили на сторінці у Facebook Рівненської АЕС.

Відомо, що така підтримка можлива завдяки безперервним донатам працівників РАЕС на рахунок ГО «Енергія Перемоги» в межах безстрокової благодійної акції «Я допомагаю ЗСУ».

Працівники РАЕС надають потужну підтримку українським захисникам, щомісяця спрямовуючи більше трьох відсотків зарплатні на придбання необхідних речей військовим. Цього тижня атомники передали «різдвяні подарунки» до 11 підрозділів, де служать працівники РАЕС, їхні рідні або ж мешканці Вараської громади. Відповідно до звернень військових це дрони та FPV-дрон, «старлінки», рації, тепловізор, прилад нічного бачення та інші важливі технічні засоби.

«Чергова допомога – це оперативна відповідь на звернення наших хлопців та дівчат з фронту. Частину речей ми відправляємо одразу до підрозділів, частину передаємо через колег та рідних. За цим стоїть колосальна робота волонтерів, які готують всю документацію, шукають та закуповують техніку та обладнання – все для того, аби допомогти воїнам максимально швидко й ефективно. Ми не можемо перекрити увесь список одразу, що є в зверненнях, та першочергово реагуємо на прохання військових, які перебувають на найгарячіших напрямках. Наші захисники чекають підтримки і ми зобов’язані бути щитом для них», – підкреслює голова ГО «Енергія Перемоги» Іван Кравчук.

За словами генерального директора РАЕС Павла Ковтонюка, поряд із професійними обов’язками колектив підприємства повинен забезпечувати надійний тил для військових та, за можливості, збільшувати розмір благодійних внесків на потреби ЗСУ. Волонтери ГО «Енергія Перемоги» звертаються до працівників із проханням продовжувати підтримувати ініціативу з перерахування коштів для придбання дороговартісної техніки й інших засобів, які необхідні воїнам для виконання обов’язків та Перемоги над ворогом.

Читайте також