Рівненські баскетболісти гратимуть проти команди з Кропивницького

Сьогодні, 6 квітня о 18:00 в Дюсш #4 наші козаки Баскетбольний клуб "Рівне" гратимуть ЧВЕРТЬФІНАЛ Вищої ліги. 

 

Вже цього тижня будуть зіграні чвертьфінальні матчі серед чоловічих команд Вищої ліги Чемпіонату України. В них візьме участь і Баскетбольний клуб “Рівне”, який за підсумками регулярного чемпіонату виборов третє місце турнірної таблиці в своїй підгрупі.

Як і прогнозувалося, першим суперником рівнян у плей-офф стала команда “Золотий Век” з Кропивницького, яка посіла другу сходинку турнірної таблиці в своїй підгрупі. Чвертьфінальна серія триватиме до двох перемог. Вже цієї середи команди зіграють в Кропивницькому, і відразу у п’ятницю 6 квітня о 18:00 відбудеться другий матч у Рівному. До речі, якщо буде така необхідність, то третя гра цих команд відбудеться у Кропивницькому вже 10 квітня.

Загалом же, чвертьфінальні пари виглядають наступним чином:

НІКО-БАСКЕТ (Миколаїв) – Хімік-2 (Южне)
Золотой Вєк (Кропивницький) – Рівне
Кремінь (Кременчук) – Говерла (Івано-Франківськ)
Маріуполь – Динамо-Одеса

Баскетбольний клуб “Рівне” щиро запрошує усіх любителів баскетболу прийти та підтримати команду у цих вирішальних матчах.

УВАГА!!! Повідомляємо, що на матчі серії плей-офф ціна квитка на гру буде 20 гривень. Разом з тим, нагадуємо, що дітям до 16 років, а також пенсіонерам, інвалідам, учасникам бойових дій та АТО, а також журналістам вхід безкоштовний за пред’явлення підтверджуючого документу.

Читайте також