Рівненські патрульні затримали підозрюваного у вбивстві хлопця з Волині

У суботу, 8 лютого, вранці на Волині в одному з сіл Горохівського району вбили 67-річну жінку. Слідчим вдалося швидко встановити, що вбивство скоїв 18-річний мешканець цього ж села. Відтак, орієнтування про нього розіслали всім екіпажам патрульної поліції України.

Так, того ж дня близько 16 години патрульні поліцейські Рівненської області на стаціонарному посту Цумань, що у Ківерцівському районі Волинської області, зупинили маршрутний автобус ”Еталон”, який їхав з Луцька, в салоні якого знаходився молодик, що підпадав під опис розшукуваного зловмисника.

Відтак, копи затримали підозрюваного, одягнувши на нього кайданки, та передали його працівникам управління карного розшуку ГУ НП у Волинській області.

Зазначимо, що до поліції Волині 8 лютого повідомили про пожежу в одному з сіл Горохівського району. Проте після того, як вогонь погасили, в помешканні знайшли мертвою 67-річну господиню, в якої були ознаки насильницької смерті. Тож слідство припускає, що жінку спочатку вбили, а потім її дім підпалили, аби замести сліди. Підозрюваним у цьому злочині є затриманий 18-річний юнак.

Читайте також