Рівненські податківці обслуговують Харківську область

За Управлінням Державної податковї служби у Рівненській області закріплено виконання повноважень Головного управління ДПС у Харківській області. 

Про це повідомляє Рівненська ОДА. 

 «Нині у податківців Рівненщини перебувають на обліку 65,8 тисяч суб’єктів господарювання з Рівненської області. У харківських податківців - у чотири рази більше платників на обліку, ніж у рівненської ДПС. Тож і роботи у наших нині суттєво побільшало», - розповів голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Йдеться про сервісне обслуговування платників податків, які перебувають на обліку на Харківщині. Рівненська податкова також проводить камеральні перевірки поданої звітності, здійснює розгляд скарг, звернень громадян, запитів на публічну інформацію та виконує інші функції.

Рівненські фахівці вже провели більше 65 тисяч камеральних перевірок СГ - юридичних та фізичних осіб. Крім того, фахівці ГУ ДПС у Рівненській області забезпечують надання адміністративних послуг платникам Харківщини (всього в переліку адмінпослуг налічується 79 позицій). Щоденно надають їм усні консультації та виконують ряд інших завдань. 

Нагадаємо, Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області упродовж дії воєнного часу, окрім Рівненської області, нараховує пенсії і для жителів Херсонщини.

Читайте також