Рівненські поліцейські викрили чотири порностудії (ФОТО+ВІДЕО)

https://rv.npu.gov.ua

Правоохоронці викрили злочинне угрупування, яке займалося виготовленням та розповсюдженням відеопродукції порнографічного характеру. Вчора, 20 лютого, провели 3 обшуки в Рівному та 1 - у Дніпрі. Як зазначив  начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними зі торгівлею людьми, ГУНП в Рівненській області Ігор Крутій, оперативники вже встановили причетність 32-річного жителя Дніпра до організації та забезпечення діяльності трьох порностудій у Рівному. 

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, підшуковувала дівчт та приміщення для студій - 22-річна рівнянка. З комп’ютерів, на яких убли встановлені відеокамери, вели прямі трансляції на спеціальний сайт. Опісля цього, за грошову винагороду дівчата виконували побажання порнографічного характеру від клієнтів. Кошти "виводили" за допомогою електронних гаманців.  

У поліції повідомляють, що наразі встановили, що в Рівному 27 дівчат (від 18 до 25 років) були задіяні у цій справі. На момент обшуку троє з них саме навідалися до орендованої квартири, а під час обшуку двох інших квартир виявили дівчат, які там жили і "працювали". 

У Дніпрі також викрили аналогічну студію, на момент візиту правоохоронців там були троє дівчат. Під час обшуків поліцейські виявили технічне обладнання, чорнові записи, одяг та аксесуари інтимного характеру. 

22-річній рівнянці, яка була адміністратором цих студій, та 5 дівчатам вже повідомили про підозру. Вирішують питання про повідомлення про підозру 32-річному чоловікові із Дніпра та обрання для нього запобідного заходу. Нині ж поліцейські шукають його спільників на Дніпропетровщині.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області 

Читайте також