Рівненські рятувальники ліквідовували пожежу на заводі (ФОТО)

фото - Фейсбук

 

У Рівному рятувальники відпрацювали тактичні прийоми гасіння пожеж та проведення рятувальних робіт на підприємстві харчової промисловості, пише Головне управління ДСНС у Рівненській області.

07 червня на одному з найбільших заводів обласного центру ТОВ «Рівень ЛТД» рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. Участь у тренуваннях взяли керівництво та начальники караулів усіх міських пожежних частин ГУ ДСНС України у Рівненській області. Рятувальники спільно з адміністрацією підприємства та об’єктовою добровільною пожежною дружиною відпрацювали спільні дії з гасіння пожеж та евакуації людей і матеріальних цінностей на території закладу. Після цього в ході теоретичної частини офіцери Держслужби з НС детально вивчили характеристику та особливості об’єкту.

При проведенні тактико-спеціального навчання з особовим складом чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів було відпрацьовано організацію та тактику гасіння пожеж на підприємстві харчової промисловості, проведено тренування персоналу заводу в організації евакуації людей, гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння, порядок зустрічі пожежно-рятувальних підрозділів. Під час навчань працівники Служби порятунку провели перевірку протипожежного стану об’єкта. На завершення тренувань підбили підсумки, а з працівниками пивзаводу було проведено інструктаж з питань пожежної безпеки та цивільного захисту.

Читайте також