Рівненські школярі можуть позмагатися у всеукраїнському патріотичному конкурсі

http://www.vidkruvai.com.ua/

Міністерство молоді та спорту інформує про те, що Благодійною організацією “Благодійний фонд “З країни в Україну” із 2015 року реалізується освітній проект “Відкривай Україну” – один із найбільших освітніх проектів, який вже об’єднав понад 200 українських міст та розширив можливості самореалізації для 130 000 школярів 7-11 класів. Повідомляє сайт Освіта Рівненщини. 

Метою даного проекту є створення середовища для розвитку підлітків малих міст України, у якому вони набудуть необхідних компетентностей та отримають можливість реалізувати командою власну ідею у своїй-школі та місті.

Так, за період втілення проекту на рівні шкіл реалізовано понад 2 000 проектів, в яких задіяно близько 30 000 учнів та дорослих, на рівні міст реалізовано понад 800 проектів, в яких задіяно близько 12 000 учнів та дорослих. “Відкривай Україну” не тільки розширює можливості для самореалізації молоді нашої країни, але й сприяє у формуванні нової генерації соціально-активної, культурно збагаченої, ініціативної та високорозвиненої молоді.

У процесі виконання проектів учасники отримують програму навчання: роботу в команді, критичне мислення, системне мислення, роботу з ідеями, проектний менеджмент та комунікації — навики, які потребують не лише діти, але й дорослі.

Зважаючи на вагомість проекту, а також відповідність завданням і цілям, які ставлять перед собою організатори, просимо поінформувати загальноосвітні навчальні заклади про можливість участі у зазначеному проекті, та сприяти в межах компетенції у реалізації освітнього проекту “Відкривай Україну” на рівні регіону.

Більше інформації про проект дізнатися на сайті http://www.vidkruvai.com.ua/.

Контактні телефони: +38 097 352 18 71, +38 066 174 38 03.

E-маіl: [email protected]

Читайте також