Рівненські студенти можуть подати заявку на престижну стипендію

http://nuwm.edu.ua

1 листопада відбулася презентація стипендіальної програми  «Завтра.UA», де зацікавлені студенти могли ознайомитися з умовами участі у програмі, етапами її проведення, вимогами до учасників, а головне – з можливостями, що дає конкурсантам дана програма. Про е повідомляє сайт НУВГП.

Упродовж 12 років існування програми стипендіати розробили та успішно реалізували більш ніж 160 ініціатив та проектів, про найбільш значущі з яких дізналися присутні заходу.

Також працівники сектору наукової роботи студентів розповіли про особливості підготовки конкурсної роботи та пакету необхідних супровідних документів для участі у ньому. Особливо було наголошено на важливості активної громадської позиції у конкурсантів, оскільки це є одним із основних критеріїв відбору.

Своїми враженнями як учасника стипендіальної програми у 2015-2016  н.р. поділилася з присутніми студентка нашого університету Безносова Ольга.  Вона детально та цікаво розповіла про третій етап конкурсу, на якому відбувається очне оцінювання конкурсантів експертами-психологами, які звертають увагу на уміння працювати у команді однодумців,  генерувати нестандартні ідеї, креативність мислення, цілеспрямованість та творчий потенціал студента.

Також стипендіатка неодноразово була учасником форумів програми, про які вона натхненно розповіла присутнім. Але головне, як зазначила Ольга, − це те, що програма сильно та надовго змінює твій світогляд. Спілкування з активними, талановитими однодумцями надихає, просто заряджає енергією та бажанням творити, досягати поставленої мети.

Фінансова підтримка, друзі, навчання, відвідування тренінгів та майстер-класів, участь у форумах, можливість спілкування з видатними політичними, громадськими діячами, провідними представниками бізнесу та культури, кар’єрні перспективи – все це гарантовано для переможців програми.

Головне  – вірити, діяти, робити все можливе для досягнення поставленої мети. А участь у програмі – це реальна можливість змінитися самому та змінити завтрашній день своєї країни, адже наука та освіта є тими важелями, що допоможуть зробити прорив в економічному та соціальному розвитку України, інтегрувати її у світову систему.

Нагадуємо, що подача документів на конкурс триває до 30 листопада 2018 року.

Отже, програма варта того, щоб поборотися за перемогу в ній!

Сектор наукової роботи студентів висловлює щиру подяку кафедрі міжнародних економічних відносин за підтримку у проведенні даного заходу.

Читайте також