Рівненські ЦНАПи пройшли відбір Всеукраїнського конкурсу

фото ілюстративне

Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою», у складі експертів Програми, представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, уважно проаналізувала усі заявки від органів місцевого самоврядування, що надійшли для отримання допомоги на створення/модернізацію ЦНАП, та відібрала 150 кандидатів до участі у Фазі впровадження. Відбір пройшли і 5 кандидатів з Рівненщини.  

ПЕРЕЛІК переможців відбору (ОТГ, громади в процесі об’єднання, міста, селища, села, які належать до цільової групи Програми) для затвердження кандидатами в учасники Програми за видами допомоги «Інституційна допомога, навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями», «Матеріальна допомога», спеціальний вид допомоги «Мобільний ЦНАП» з Рівненської області: 

  • Висоцька;
  • Козинська;
  • Миляцька - відібрана за спеціальною процедурою, погодженою Програмою з Мінрегіоном;
  • Острожецька;
  • Радивилівська.

З кожною громадою – переможцем відбору будуть індивідуально контактувати уповноважені спеціалісти Програми починаючи з 21 травня 2018 року. Для кожної громади – учасника Програми протягом травня-липня 2018 року буде складене детальне технічне завдання із зобов’язаннями громади і Програми.

Читайте також