Рівненські волонтери закликають усіх долучитись до флешмобу «Коробка тепла для Захисника»

Напередодні Різдва усією Україною шириться флешмоб «Коробка тепла для Захисника». Його головний посил спрямований на підтримку наших воїнів на фронті та бажання подарувати їм частинку різдвяного тепла. В рамках цієї волонтерської ініціативи, усі бажаючі можуть наповнити звичайну коробочку з-під взуття речами першої необхідності для наших Героїв та з святковими побажаннями  надіслати їх на передову.

Рівненська волонтерка та депутатка міської ради Катерина Марчук на Фейсбук-сторінці продемонструвала, чим можна наповнити таку коробочку.

«Туди можна покласти: засоби гігієни, ліки від застуди, солодощі, їжу швидкого приготування, каву, чай, теплі шкарпетки, устілки та хімічні грілки, запальнички, свічки! Якщо є можливість, не зайвими будуть і термобілизна, утеплені рукавиці та павербанки і все, що може зігріти Воїнів! Окрім того, захисники завжди радіють дитячим малюнкам та листівкам», - розповідає пані Катерина.

Як розповідають волонтери, до флешмобу вже активно доєднуються навчальні заклади громади, підприємства та державні установи.Збір триватиме до 20 грудня.

Пакунки можна приносити за адресами:

  • м. Рівне, вул. Казимира Любомирського, 4а (АН «Рівненська Оселя») або в громадську приймальню «Рівне Разом» за адресою: м. Рівне, вул. Соборна,13, Телефон – 068729556 (З понеділка по п’ятницю, з 10:00-17:00).

Волонтери готові також забрати  пакунки і за вашою адресою та відправити новою поштою нашим Захисникам. Також кожен може самостійно скласти такий святковий пакунок та надіслати військовим!

Читайте також