Рівненським матусям розкажуть про життєві сценарії, які батьки закладають своїм дітям

1 липня 2018 р. о 13:00  в рамках засідання Best Mama club відбудеться тренінг "Життєві сценарії, які батьки закладають своїм дітям"

З великою долею впевненості можна стверджувати, що життєвий сценарій - це свого роду - доля, що формується в ранньому дитинстві під впливом батьків. Сімейний сценарій містить встановлені традиції і очікування для кожного члена сім'ї, які успішно передаються з покоління в покоління.  Отримавши припис батьків, дитина приймає психологічні позиції і встановлює ролі, необхідні для здійснення своєї життєвої драми.  Коли визначені ролі, людина, що отримала сценарій, вибирає людей і маніпулює ними, щоб приєднати їх до списку дійових осіб.

Відмінною особливістю такого життя є його драматичність, а часом і трагічність.

Маркером сценарію є його повторюваність, що проявляється в відтворюваності життя, відносин як на рівні особистої історії людини, так і на рівні історії інших членів роду. Таким чином, сценарії діють протягом усього життя людини. Вони базуються на рішеннях, прийнятих в дитинстві, і на батьківському програмуванні.

Проте, усвідомивши свій власний сценарій, його завжди можна переписати - з не успішного в успішний.

Спікер:
Наталія Гаєвська (Канада, Торонто) - психолог, психотерапевт по напрямку сімейна системна психотерапія і когнітивно-терапія, кандидат психологічних наук.

Вартість заходу: 150 грн
Реєстрація - обов'язкова.
Для реєстрації, пишіть на вайбер 
 097 226 50 23

Читайте також