Рівненський «Кубок майбутніх чемпіонів»: результати жеребкування та зіркові гості фіналу

Сьогодні в Рівному відбулося жеребкування Кубку міста Рівного з футболу «Кубок майбутніх чемпіонів» 2018 року серед молодших учнів загальноосвітніх шкіл міста. Змагання цьогоріч ювілейні – це вже 10-ий Кубок. Як розповів рівненський спортивний журналіст Микола Несенюк, цьогоріч на фінал приїде капітан київської команди «Динамо» Сергій Сидорчук. Він пообіцяв, що 15 червня він буде в Києві та, якщо нічого не зміниться, зустрінеться із рівненськими дітьми, вручить їм призи та розкаже про себе, про футбол і збірну України.

Він також додав, що фінал Кубку відбудеться на стадіоні «Авангард»:

«Я дуже переживав рік тому, що нам не буде, де проводити фінал через реконструкцію стадіону. Судячи з дій нашої міської влади, нашого міського голови, ми ще років 10 пограємо на цьому стадіоні, поки буде проходити експертиза проекту. Нічого нашому фіналу не загрожує і доведеться кожного разу пояснювати гостям із Києва та інших міст, що це в нас за руїна така, і чому це називається «стадіон».

Такий турнір проходить не лише в Рівному. Посилаючись на досвід нашого міста, такий же Кубок тепер проводять і в Полтаві. Офіційний парад відкриття відбудеться 30 травня о 9.30. Команди отримають від організаторів та мецената м’ячі, а кожен учасник – пам’ятні авторучки, дипломи та значки.

У змаганнях братимуть участь 34 команди загальноосвітніх навчальних закладів міста Рівного. Стартуватиме турнір на футбольних полях НВК №26, ДЮСШ з футболу «Верес» та стадіоні «Авангард» і триватиме до 15 червня 2018 року.  

Депутат Рівненської міської ради  Олександр Нестерук щороку підтримує змагання як меценат.

«Дуже приємно, що є певні результати, які відображаються в майбутньому цих діток. Це певний поштовх для дітей до здорового способу життя. Батьки теж задоволені тим, що їм є, чим займатися, що вони себе реалізують в такому виді спорту, як футбол. У нас є команда «Верес», який грає у Вищій Лізі України. Діти мають, куди рухатися, з кого брати приклад», - додав Нестерук.

Головний суддя змагань Валерій Гладко розповів, що збільшилася кількість кубків. Їх отримають півфіналісти. Також буде приз кращому гравцю турніру. Його завжди отримує дівчинка, яка покаже найкращий результат. Відтак, маємо наступні результати після жеребкування:

Розклад змагань буде опубліковано пізніше разом зі змінами до Положення Кубку.

Нагадаємо, що в 2017 році участь у таких змаганнях брали 32 школи Рівного. Переможцем минулорічного Кубку стала команди школи №11.

 

 

 

Читайте також