Рівненський театр ляльок закриває сезон та йде на канікули

Рівненський театр ляльок іде на літні канікули та закриватиме сезон. У неділю, 30 червня, на площі біля театру на дітей і дорослих чекають казкові персонажі, виступи артистів, розваги та просто добрий настрій.

Голова Рівненської облради Андрій Карауш повідомив цифри про сезон 2023/24: 

  • понад 300 зіграних вистав, частина — під час виїздів у містечка області;
  • близько 19 тисяч глядачів;
  • 6 прем'єр: "Гранки", "Чарівні сірники", "Пірнаємо у рік новий", "Ніжна казка", "Хлопчик зі скрипкою в серці", "Серенада".   

"Театрали мали кілька успішних участей у різноманітних фестивалях. Зараз ми вболіваємо, щоб вистава "Івасик Телесик" із лонг-листа фестивалю-премії "ГРА" потрапив у шорт-лист, а згодом узагалі здобула перемогу. Це найпрестижніший конкурс у галузі", - повідомив Карауш.

 

????Наразі театр працює над виставою "Пілот і маленький принц", прем’єра відбудеться у новому сезоні. Також, за підтримки Українського Культурного Фонду, реалізовують артпроєкт “Чао Какао — привіт чистий світ”, де пропагують екологічну та безпечну культуру поведінки у містах і селах, парках та лісах, розумне споживання природних ресурсів.

 

????????Окреме дякую і як голова облради, і як просто людина хочу сказати за активну позицію колективу, який допомагає з плетінням маскувальних сіток та постійно долучається до зборів на дрони, автівки та інші необхідні для війська речі.