Рівненський військовий госпіталь отримав медичні засоби для лікування поранених українських воїнів

Рівненський військовий госпіталь, по праву, вважається одним з кращих військових медзакладів в Україні. Адже щодня надає висококваліфіковану допомогу сотням поранених українських військовослужбовців.

В умовах військового стану держава на високому рівні забезпечує основні потреби закладу, але, враховуючи інтенсивність, з якою доводиться працювати військовим медикам, допомога волонтерів їм все ж не завадить.

Тож, до госпіталю, напередодні, завітали представники волонтерського центру “Рівне Разом”.

До госпіталю рівненські волонтери доправили найнеобхідніше: медичні засоби, продукти харчування, милиці, інвалідні візки, засоби особистої  гігієни для бійців, що перебувають, нині, у закладі.

Це вже не перший гуманітарний вантаж для цього шпиталю, розповідає очільник громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян.

“Завжди запитуємо, дізнаємось про потреби різних лікувальних закладів. Пріоритет, звісно, потребам військових медиків у їхній щоденній нелегкій праці. З рівненським військовим шпиталем наш волонтерський центр співпрацює вже давно. Раніше передали військовим медикам потужний генератор, для безперебійного забезпечення електроенергією операційних та інших лікувальних приміщень шпиталю. Намагаємось допомагати медичними засобами. В цьому дуже допомагають партнери ГО “Рівне Разом” за кордоном, зокрема в Італії, Швеції, Польщі та інших країнах.

- Ще на початку повномаштабного вторгнення ми з колегами допомагаємо фінансово. На благодійний рахунок Рівненського війського госпіталю перераховуємо кошти, зокрема з квітня я попросив нараховані мені кошти, зарплату та премію перераховувати на потреби цього закладу. Отже, допомагаємо всім чим можемо, аби наші поранені бійці мали можливість швидше одужати. А військовим медикам, які роблять для цього все можливе, іноді просто творячи дива, я від щирого серця хочу подякувати за їхню невтомну працю”,  - розповідає Віктор Шакирзян.

 

Читайте також