Рівненську філію НСТУ тимчасово очолюватиме Дмитро Бондар

Фото - Фейсбук

З 10 червня тимчасово виконуючим обов'язки продюсера Рівненської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) став Дмитро Бондар. Він був лінійним продюсером творчого об’єднання телерадіопрограм творчо-виробничого об’єднання «Бюро телерадіоновин» Рівненськї філії, повідомляє "Суспільне Детектор медіа".

Таке рішення прийняло правління НСТУ на засіданні, про це йдеться у протоколі засідання правління ПАТ «НСТУ» від 10 червня, опублікованому на сайті «UA: Суспільне мовлення».

«…У зв’язку з виробничою необхідністю покласти з 10 червня 2019 року тимчасове виконання обов’язків продюсера (філії) філії публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Рівненська регіональна дирекція" на Бондара Дмитра В’ячеславовича, продюсера (лінійного) творчого об’єднання телерадіопрограм творчо-виробничого об’єднання «Бюро телерадіоновин» зазначеної філії», – зазначено у документі.

Із грудня 2017 року продюсеркою Рівненської філії НСТУ була Інна Білецька. Сайт «Детектор медіа» звернувся до неї по коментар. Як сказали «ДМ» у прес-службі Суспільного, Інна Білецька залишилася у НСТУ і буде виконувати нові обов’язки у Центральній дирекції компанії.

Як відомо, продюсерів і менеджерів філій правління НСТУ обирає на конкурсі. Його мають оголосити найближчим часом. 

Читайте також