Рівненську ОДА пікетували через жахливий стан доріг у області

Сьогодні біля Рівненської обласної адміністрації активісти провели мирну акцію через погану якість доріг у області. Відтак, активісти заявляють, що акцію проводять для того, аби привернути увагу влади до цієї проблеми.

"Привернути увагу громадськості, міської та обласної влади, центральних органів управління держави до проблеми катастрофічного стану автодоріг в м.Рівнe та рівнeнщині. Та до бeздіяльності місцeвоі влади", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, активісти вимагають: 

- Ліквідувати недоліки та пошкодження дорожнього покриття та зробити дороги в місті та області згідно європeйських стандартів.
- Оприлюднити графіки виконання дорожніх робіт, а також договори, укладені з підприємствами, на яких умовах вони проводять роботи.
- Припинити практику відмови складання протоколів про ДТП у випадку пошкодження авто через неналежний стан доріг Департаментом поліціі.
- Притягнути до відповідальності підприємства, які виконували роботи з порушeнням та вкладали нeякісні матeріали, наслідком чого є нeякісна дорога та змeншeння сроку її eксплуатації.

До акції долучилося близько трьох десятків небайдужих. 

Читайте також