"Рівнеоблводоканал" ліквідував 20 аварійних пошкоджень

Фото ілюстративне

У Рівненській міськраді проаналізували роботу комунальних підприємств міста за минулий тиждень.

Інформує секретар Рівненської міськради Віктор Шакирзян.

Трест зеленого господарства виконував зрізання аварійних дерев на вулицях Карнаухова, Данила Галицького, Свободи, Кулика і Гудачека. Також аварійні дерева обрізали на території ДНЗ № 41 та ліцею № 25. Проводилося видалення чагарників та посипка сипучими матеріалами на територіях, за які відповідає Трест.

"Рівнеелектроавтотранс" проводить перевезення пасажирів у звичайному режимі. На постійній основі відбувається технічне обслуговування контактно-кабельної мережі. Відбулося очищення опор від наклейок на вулицях Соборній і Дубенській.

Упродовж тижня працівники МіськШЕУ проводили вивезення снігу по місту. Бригадами ШЕУ проведено очищення дощоприймачів. Цього тижня заплановано санітарне прибирання міста, а також бригади підприємства будуть ліквідовувати аварійну ямковість по місту.

"Рівнеоблводоканал" ліквідував 20 аварійних пошкоджень водопровідних мереж. А також понад 70 засмічень каналізаційних мереж.

Спецкомбінат ритуальна служба продовжує поховання, зокрема Почесні поховання Героїв. Тривають прибирання на кладовищах міста. А також продовжується встановлення пам'ятників на Алеї Героїв.

"Міськсвітло Рівне" провело монтаж 2 лед-світильників та кронштейнів, ремонт ліхтарів зовнішнього освітлення та монтаж кабельної мережі. Також було усунено пошкодження на трансформаторних підстанціях. Відбулася реконструкція вуличного освітлення по вул. А. Грицая.

Читайте також