Рівнян запрошують на "Годину в метро"

Відчуваєте, як повітря наповнюється передчуттям свята і чудес? Ще ні? Тоді Духи Різдва обов’язково допоможуть вам у цьому! Чекаємо на вас вже 16 грудня у театрі «Сонях» о 19:00.

Аби рівняни сповна змогли відчути святковий настрій, «Година в метро» приготувала для них різдвяний захід « Різдвяна історія», на якому талановиті актори та акторки читатимуть знайому з дитинства повість Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня в прозі». Ця історія розповідає про власника торгової спілки «Скрудж і Марлі» Скруджа, чоловіка, який зневажає Різдво та своєю жорстокістю і скупістю відштовхує від себе людей. Однак усе змінюється після того, як до чоловіка  навідуються троє Духів Різдва. Ця повість вчить людей зрощувати добро та щирість у власних серцях, вірити у чудеса, що змінюють світ, та, найголовніше, наповнювати життя близьких людей власною магією: турботою та теплом. Окрім прослуховування історії, відвідувачі також матимуть змогу скуштувати домашнє печиво і зігрітися теплим чаєм, та як завжди прийняти участь у цікавих конкурсах, за які найактивніші отримують приємні подарунки.

Нагадаємо, Чарлз Діккенс — англійський письменник, один із найпопулярніших вікторіанської епохи, відомий політичний агітатор. Популярність творів Діккенса завжди була дуже високою, вони ніколи не припиняли видаватися. Твори Діккенса пронизані дотепністю, що вплинула на оригінальність національного характеру і способу мислення, відомого у світі як «англійський гумор». Найзнаменитіші романи Діккенса: «Посмертні записки Піквікського клубу», «Олівер Твіст», «Ніколас Нікльбі», «Девід Копперфільд», «Холодний дім», «Повість про два міста», «Великі надії», «Наш спільний друг», «Таємниця Едвіна Друда».

«Година в метро» – платформа для взаємодії літературного і театрального, цікавих книг й акторської майстерності, що є цікавинкою в культурному житті міста. Проект стилізований під читання у метрополітені. На заході професійні та аматорські актори читають перед аудиторією найяскравіші уривки певного літературного твору, що допомагає сприймати текст легко і просто

Дата: 16 грудня 2017 року
Час початку: 19:00
Місце зустрічі: театр «Сонях», вулиця Богоявленська, 9, Рівне, Україна.
Інформація щодо квитків: 096 759 0306 (Катя)
Організатори заходу: МП «Яскраво».
Посилання на захід:

 

Читайте також