Рівнян запрошують на найбільшу в Україні теренову гру

Розпочалось зголошення на найбільшу в Україні теренову гру “Гурби - Антонівці”.

Вже цієї весни, 28 квітня – 1 травня, відбудеться спортивно - патріотична гра "Гурби - Антонівці". Вже 16-й рік поспіль понад 400 юнаків та дівчат із всієї України з`їдуться на місце найбільшого в історії бою Української Повстанської Армії, що знаходиться на межі Тернопільської та Рівненської областей, в урочищі Гурби. Особливої популярності гра здобула після подій на Майдані: тоді заявки на участь подали 600 учасників, серед яких були обрані 330.

Популярність заходу пояснюється його ефективністю: він згуртовує та гартує патріотичну молодь з різних областей, готує нову генерацію дієвих та рішучих патріотів, які готові змінювати країну.

Молодь, озброївшись витривалістю, жагою до перемоги демонструє всю міць і силу духу українців, і не тільки, оскільки участь у грі неодноразово брали юнаки з Білорусії, Литви, США. Гра відбувається у лісі площею 20 км² та триває 60 годин без перерви. Часто найцікавіші події розгортаються саме вночі. За перемогу змагаються 2 курені – “Вовки” та “Леви”. А “життя” учасника – це нарукавна пов’язка. Перемогти – означає здобути найбільшу кількість балів: “вбити” якомога більше суперників, знайти ворожий штаб з прапором та втримати свій.

Проживи три доби життям воїна УПА. Відчути, що означає боротися до кінця, перемагати свої слабкості, гартувати тіло і дух, робити все заради досягнення мети. Спати, чекаючи на “алярм”, охороняти побратимів на “стійці”, з ризиком ходити у розвідку чи шукати прапор серед боліт, рватися до бою…

Участь у грі безкоштовна, окрім того, усім хто встигне зареєструватись у березні — фірмовий баф у подарунок. Учасники ночують без наметів, організованого харчування немає.

Читайте також