Рівнян запрошують на Регіональний дебатний турнір

Умієш красиво говорити, можеш відстояти власну думку та переконати опонента? – Тоді тобі на Регіональний дебатний турнір від Інституту «Республіка».

Ти – студент/ка  та навчаєшся у вищому навчальному закладі Рівного та Рівненської області? Тоді тобі  на дебатний турнір! Третій рік поспіль у Рівному будуть обирати найкращу команду, яка гідно представить наше місто на всеукраїнській битві! Інтелектуальна битва відбувається в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується в 30-ти містах України.

ДАТА: 10 квітня 2019 року

ПОЧАТОК:  11:00

МІСЦЕ: Сесійна зала рівненської міської ради (знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Поштова, 2)

Гра дебати націлені на підвищення свідомості та політичної просвіти молоді, залучення її до дискусії про політичні реформи, розвиток потенціалу та творчих здібностей.

Інтелектуальні битви відбуватимуться за британським форматом на теми:

1.      Верховна рада має прийняти Виборчу реформу у 2019 році.

2.      Уряд повинен забезпечити прозорі вибори у 2019 році.

3.      ВРУ має покращити державне фінансування політичних партій.

4.      Кандидати повинні брати на себе відповідальність за виконання своїх програм.

5.      Уряд має підвищити відповідальність за побутову корупцію.

Реєстрація команд за посиланням –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe04_xI2iUe4o-FQYq39eppqBU_NJ-bxYfxJaFsobDkK3meog/viewform?fbclid=IwAR3ow1VtmE0fQQ8PZM9FN6nVMFaBrIU7eEB_jERBpyFgFr-7HlYtbteBitM

Усі учасники будуть нагороджені сертифікатами. Команда переможців у м. Рівне – представлятиме наше місто на Національному дебатному турнірі, що відбудеться у Києві. Організатори оплачують проїзд та проживання.

У фінальній грі зійдуться представники 30-ти міст з різних куточків України, які боротимуться за змагатимуться за перемогу та головний приз!

Регіональний дебатний турнір проводиться у партнерстві з Молодіжної радою міста Рівне.

Детальніше: Наталія Головач, комунікаційна  координаторка ВІ “Активна Громада” в місті Рівне, телефон: +38 097 68 08 014

Примітка. Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Читайте також