Рівнян запрошують на виставку картин "Контрасти"

У клубному кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається виставка художниці Світлани Марковець «Контрасти»!

Час презентації: субота, 9 грудня 2017 р., 14:00 год.

Місце: клубне кафе галереї європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне, проспект Миру, 4.
Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».

До слова, Марковець Світлана Сергіївна народилася 18 жовтня 1982 року в містечку Березне, що на Рівненщині. Закінчила місцеву середню школу та Рівненський державний гуманітарний університет. За фахом художник, майстер декоративно-прикладного мистецтва. Учасниця різноманітних художніх виставок та конкурсів.

Виставка «Контрасти» представлена в рамках широкомасштабного проекту «Євро-Арт» для талановитих!» Експозиція розміщена у трьох залах клубного кафе галереї «Євро-Арт» і складається із 46 полотен.

Виставка Світлани Марковець “Контрасти” – демонстрація широкого різноманіття авторських технік і жанрів та неординарного втілення мистецького задуму. Кожна робота вирізняється оригінальною побудовою композиції. Колористичне та світлове вирішення дають змогу якнайкраще донести до глядача ідею, втілену автором у своєму живописному творі. Експозицію збудовано із об’єктів, які відрізняються поміж собою стилістикою, технічними прийомами.

Роботи художниці – панорама творчих пошуків, намагання зафіксувати в площині мистецтва композиційні і тональні експерименти, підсилені сміливими колористичними рішеннями, що творять особливі візуальні ефекти.

Виставка триватиме по 14 січня 2018 року!
 

Читайте також