Рівнянам нагадали про термін подачі декларації доходів (ФОТО)

Днями, працівники ДПІ у м. Рівному спільно з волонтерами, які допомагають податківцям у проведенні кампанії декларування доходів громадян, на вулицях міста роздавали прапорці з інформацією про проведення декларування доходів, отриманих у 2017 році. Жителям міста нагадали про їх конституційний обов’язок з декларування доходів громадян.

Ознайомлюючи перехожих з інформаційними матеріалами, фахівці податкової служби та податкові консультанти нагадували про те, що кампанія декларування доходів триває до 1 травня поточного року та акцентували увагу на можливості подання декларації в електронному вигляді.

А ще звертали увагу тих рівнян, хто не знав про можливість отримання податкової знижки, на те, що вони мають таке право і для його реалізації  платники можуть отримати безкоштовні консультації і допомогу при заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи у Центрі обслуговування платників податків.

Анна Писарчук – керівник представництва ТОВ ВКК «Баланс-клуб», схвально відгукнулась на пропозицію прийняти участь у такій інформаційно-роз’яснювальній акції.

«Мені  приємно, що можу донести до наших громадян таку  потрібну та корисну інформацію, адже розумію, що від нас залежить  розвиток рідного краю і хочу про це розказати кожному» - поділилась своїми враженнями учасниця флешмобу.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

 

Читайте також