Рівнянам розкажуть, чому вам варто сортувати сміття та саджати дерева

Книгарня «Є» та видавництво «Рідна мова» запрошують на розмову на тему «Чому вам варто сортувати сміття та саджати дерева» за участі представників ГО Сад історій в Рівному та Країни Зелених Змін. Захід відбудеться 28 лютого. Початок – о 18.30.

«Дім — нуль відходів» — це стильний, доступний кожному, покроковий гід, який розкаже вам, як поліпшити здоров’я, заощадити час і гроші та досягти яскравішого майбутнього для своєї родини і для планети загалом. Авторка книги виводить 5 простих правил, за якими живе її родина, що допомагає все річне сміття вмістити лише в один глечик.

Проте, якщо ви гадаєте, що такого може досягти лише авторка з далекої Америки ( бо ж в них завжди все краще і простіше), то ви помиляєтесь.

Як можна сортувати сміття і як робити це правильно, а головне - де зробити це в Рівному? Якщо у вас виникали такі питання, тоді ви точно знайомі з діяльністю ініціативи Країна Зелених Змін. Країна Зелених Змін, створена з метою навчити рівнян правильному поводженню з відходами та втілити в життя якісний роздільний збір сміття. Сортувальна станція ініціативи знаходиться за адресою Марка Вовчка, 17.

Також як допомогти місту не потонути у смітті та відновити баланс зелені навколо, вам підкажуть в організації Сад історій в Рівному. Сад історій в Рівному - громадська ініціатива, яка впроваджує систему якісного озеленення в Рівному, а також залучає рівнян до висадження дерев.

Мета ініціативи, щоб будь-хто міг легко висадити у Рівному дерево на честь вагомої дати у своєму житті: одруження, народження дитини тощо.

Читайте також