Рівняни можуть долучитися до конкурсу на найкращого платника податків

фото ілюстративне

На Рівненщині визначать найкращих платників податків

Цьогоріч на Рівненщині буде продовжено Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків». Окрім  традиційних номінацій запроваджено дві додаткові. Таке рішення днями ухвалили учасники обласної рейтингової комісії.

 У двох нових номінаціях визначатимуть «Сумлінних платників податків – підприємців, які створюють робочі місця і мають високий рівень сплати податків у розрахунку на одного працюючого» та «Підприємства, які найбільше сплатили до місцевих бюджетів всіх видів податків і зборів в розрахунку на одного працюючого».

- Завдяки додатковим номінаціям плануємо відзначити підприємців, які нині наповнюють чверть бюджету Рівненської області, а також підприємства, що успішно реалізують інвестиційні проекти, створюють робочі місця, і, водночас, перераховують до бюджетів значні суми, - переконаний начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області Дмитро Зайцев.

 До складу обласної рейтингової комісії «Сумлінні платники податків-2017» увійшли керівники головних управлінь та департаментів Рівненської облдержадміністрації, ГУ ДФС у Рівненській області, депутати, представники ЗМІ, громадських організацій та бізнес-асоціацій. Очолює комісію Голова ради територіального відділення Асоціації платників податків  України в Рівненській області Маріян Года.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також