Рівняни можуть відвідати виставку-конкурс технічної творчості школярів області

http://oblrada.rv.ua

У Рівному відкрилася виставка-конкурс технічної творчості школярів області. Повідомляє Рівненська обласна рада.

Щорічний обласний захід «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» проходитиме з 29 березня до 13 квітня на базі комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради.  

Виставка проходить щороку і має на меті популяризувати знання із науково-технічної творчості серед школярів, залучати їх до пошуково-конструкторської та дослідницької роботи, заохочувати до винахідництва.

Цьогоріч на конкурс подано 135 робіт з 19 закладів позашкільної освіти Рівненщини. Журі уже відзначило їх креативність. У той же час, конкурсні роботи відповідають  технічним вимогам та можуть мати конкретне застосування у певній галузі народного господарства.

У підсумку найкращими визнали роботи конкурсатнів з Дубно (І місце), Костопільського району (ІІ місце) та з Рівного (ІІІ місце).

Кращі експонати обласної виставки будуть представляти Рівненщину на Всеукраїнській виставці-конкурсі науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», яка відбудеться у Києві в Українському державному центрі позашкільної освіти.

Подивитися ж на роботи учасників обласного етапу конкурсу можна за адресою: м. Рівне, вул. В.Чорновола, 74.

Читайте також