Рівняни підтримують закупівлі нових автобусів для міста

Комфортні, низькопідлогові, а головне - нові, - саме так відгукуються рівняни про нові автобуси, які курсують містом. В рамках проекту "Громадська думка" мешканці Рівного та Квасилова ділилися думками про те, чи потрібні місту нові автобуси і які у них враження від користування тими, які вже курсують містом.

Переважна більшість рівнян впевнені в тому, що місто давно вже повинні покинути скрипучі "Богдани", а їх місце мають зайняти комфортні автобуси, якими буде зручно користуватися людям з інвалідністю.

- Автобуси є найкращим транспортом для міста. Адже вони не залежать від наявності електроенергії. А враховуючи те, що у нас війна і можливі перебої зі світлом, то саме автобуси допоможуть в поїзді на роботу чи навчання, - говорить рівнянин Віталій.

Таку ж думку підтверджує і рівнянка Аліна, яка переконана, що в час, коли ворог б'є по критичній інфраструктурі, саме автобуси стають оптимальним транспортом для міста.

Квасилівчани ж наголошують, що вісім автобусів, які зараз курсують за маршрутом 46 та сполучають Золотіїв та Квасилів вирішили багаторічну проблему з перевезеннями для мешканців селища.

- Звісно, економічно доцільніше купити 5 нових автобусів, ніж старий тролейбус, який потребуватиме ремонтів та заміни деталей, - наголошує рівнянка Тетяна.

Водночас рівняни відзначають, що у місті треба далі працювати над удосконаленням транспортної мережі. Звернувши увагу, на дотримання графіків руху та маршрути, за якими курсує транспорт.

- Я підтримую закупівлю нових автобусів і якщо місто думає, на які маршрути їх варто додати, то це точно 47 та 47а, - зауважила рівнянка Вікторія.