Рівняни просять продовжити рух маршрутних таксі після 22 години

Про те, що ввечері в Рівному інколи складно добратися до потрібного місця призначення, напевно, знають усі. Відтак, на сайті Рівнеради зареєстровано петицію щодо руху маршрутних т/з після 22.00. Її опубліковано 2 січня, а це означає, що до 18 лютого вона буде доступна в електронному форматі для збору підписів мешканців Рівного. Зокрема в тексті йдеться: 

 

???Ситувація в Рівному склалась така, що після 22.00 майже не можливо доїхати в спальні райони міста(Північний, Боярка, Тинне) з "центру" міста. Пропоную позбавляти недобросовісних перевізників ліцензій на право провадження громадської діяльності з перевезення пасажирів; тих, кому вигідно випускати на маршрути автобуси тільки тоді, коли є пасажиропотік, щоб скосити побільше грошей. Якщо їм щось не подобається - нехай на їхнє місце приходять ті, хто хоче працювати.

 

Станом на 10 січня, петицію підписали 149 осіб.

Нагадаємо, інформація про початок розгляду електронної петиції, яка в установлений строк набрала необхідну кількість підписів на її підтримку, оприлюднюється на офіційному веб-сайті Рівненської міської ради не пізніш як через три робочі дні після набрання необхідної кількості підписів на підтримку петиції, а в разі отримання електронної петиції від громадського об’єднання – не пізніш як через два робочі дні після отримання такої петиції.

Після того, як електронна петиція в зазначений термін набере потрібну кількість підписів, виконавчий комітет розглядає це питання та готує відповідь. 

Олеся БОРОВЕЦЬ