Рівняни розповіли, за що люблять своє місто

14 лютого на майдані Незалежності команда ВІ «Активна Громада» у Рівному провела Всеукраїнську акцію «Я ♥ своє місто за...». Участь взяло понад півсотні рівнян, які в лютий мороз зізнавалися в любові до рідного міста.

Під час акції всі охочі мали змогу написати, за що вони люблять Рівне на блакитно-жовтих листівках в формі серця. «Я люблю Рівне за мега позитивних та активних жителів», «За комфорт та відчуття домашності», «За сучасність і комфорт», «Тому, що рідне», «Тому, що тут живе моя бабуся», «За Басів Кут», «За його людей», - і це далеко не всі написи з валентинок. Також активісти Інституту «Республіка» дізнавалися про те, що б мешканці хотіли змінити чи вдосконалити, за що ще б вони любили своє місто. У цьому стане в пригоді новий інструмент - публічні консультації та  ресурс «Ваша Думка». За допомогою них комунікація між владою та громадою стане ще доступнішою,  а результат - прийняття рішення з приводу певної проблеми!

"Перш за все, ми хотіли привітати рівнян з гарним святом, нагадати про те, що нас об’єднує – любов до нашого міста.  Також ми хотіли наголосити, що спільними зусиллями і власною участю ми маємо долучатися до того, аби мати ще більше причин любити рідне місто", – розповідає координаторка ВІ «Активна Громада» в м. Рівне Наталія Малиновська.

Паралельно акція проходила в 25 містах України.

Контакти: Малиновська Наталія, регіональна координаторка ВІ «Активна Громада» в місті Рівне , тел. +380 67 360 35 33 e-mail: [email protected]

 

Довідка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ГО «ВГО «Інститут «Республіка». Проект «Задай курс владі» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

 

Читайте також