Рівняни ще можуть задекларувати свої доходи

фото ілюстративне

КАМПАНІЯ ДЕКЛАРУВАННЯ ДОХОДІВ ГРОМАДЯН НА РІВНЕНЩИНІ ТРИВАЄ

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Рівненській області Зоя Хоній,  за вісім місяців поточного року жителями області подано 8977 декларацій про майновий стан та доходи, з них 39 декларацій особами які отримали доходи у 2017 році більше 1 мільйона гривень. Загальна сума задекларованих доходів склала 905,9 млн. грн.

Відповідно до сплати самостійно задекларовано 15,8 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 3,7 млн. грн. військового збору. На сьогодні до бюджетів сплачено 14,8 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 3,3 мільйона військового збору.

«Лише відповідальна громадянська позиція в питанні декларування доходів і свідома сплати податків гарантують стабільний та успішний розвиток держави. Тож щиро дякую всім, хто виконав свій конституційний обов’язок і задекларував доходи. Сплачені жителями області кошти будуть спрямовані не лише до бюджетів територіальних громад, а й на підтримку української армії в цей не легкий час. Індивідуальний внесок кожного у вигляді сплачених податків –це посильна допомога у вирішенні актуальних питань соціального-економічного розвитку та обороноздатності держави», - зазначила Зоя Хоній.

Вона також закликала осіб, які не встигли подати декларації до 1 травня, звернутися до територіальних органів фіскальної служби і виконати свій обов’язок. Це допоможе уникнути штрафних санкцій, які застосовуються при визначені податкового зобов’язання контролюючим органом під час проведення перевірки.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також