Рівняни вибороли головні титули на Всеукраїнському фестивалі краси

Вихованці Театру Моди ARTmodels завоювали головні титули на Всеукраїнському фестивалі краси, моди і таланту «Міс україночка та Містер України» 2019.

Серед пів сотні учасників саме рівняни Юлія Демченко й Еміль Присяжнюк привезли додому титули «Топ-модель України 2019 Всесвіт, абсолютна перемога» і «Містер Топ-модель України 2019 Всесвіт», абсолютна перемога! 

Кілька слів про конкурс. Минулорічний переможець - також вихованець ARTmodels – Роман Демченко, тепер він був у складі журі. Учасники готували 4 конкурсних виходи: перший – Юля Демченко у костюмі Мріянки – талісмана ARTmodels, а Еміль Присяжнюк в образі князя Володимира.

Другий вихід спортивний: Юля вдало показала комбінацію з елементами VOGUE, а от Еміль на сцені вправно жонглював футбольним м’ячем. Також учасники виходили з прапорами своїх рідних міст. Звісно, заключне дефіле у вечірніх сукнях виглядало розкішно.

Тепер у Еміля та Юлі окрім титулів ще приємні бонуси: екскурсія на «112 телеканал», а ще фотосесії і публікації у всеукраїнських журналах.

Читайте також