Рівняни заплатили податків на майже 3 млрд грн

фото ілюстративне

Майже 2,9 мільярдів гривень податкових платежів спрямувала Рівненщина до бюджетів усіх рівнів

За січень-травень 2018 року платники податків Рівненщини  перерахували до Зведеного бюджету майже 2,9 мільярдів гривень податків і зборів. Цей показник більш, ніж на  549 мільйонів гривень, або на 24 відсотки перевищує  минулорічні показники.

При цьому,  до державної казни  надійшло 1,3 мільярдів гривень, що на  243  мільйонів гривень більше, або на 24 відсотки, ніж у минулому році, а до місцевих бюджетів надійшло 1,6 мільярдів,  перевищення  склало  306 мільйонів гривень, або 23 відсотки.

«Заходи фіскальної служби щодо детінізації економіки, руйнування тіньових схем, створення легального ринку зайнятості, легалізації ринку торгівлі підакцизними товарами створюють бюджетні резерви, які сприяють розвитку територіальних громад Рівненщини. Фіскальна служба, зацікавлена у зміцненні конструктивного діалогу з сумлінним бізнесом, який створює робочі місця, дбає про інвестиції і таким чином формує основну питому вагу податкових надходжень до бюджету», - підкреслив начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев.

За інформацією ГУ ДФС у Рівненській області

Читайте також