Уродженець Рівного став технічним директором в американській корпорації «Yahoo»

Уродженець Рівного Валерій Ліборський став технічним директором в американській корпорації «Yahoo», яка спеціалізується на інтернет-службах.

Валерій Ліборський очолить глобальну команду інженерів, зосереджуватиметься на інноваціях та застосуванні штучного інтелекту.

Про це повідомили у корпорації «Yahoo».

«Yahoo став для мене одним із перших порталів до інтернету і досі залишається важливим джерелом інформації у повсякденному житті. З нетерпінням чекаю на співпрацю з командою, щоб просувати інновації в галузі штучного інтелекту та розробляти технології, які впливають на життя понад 900 мільйонів користувачів. Це неймовірна можливість зробити свій внесок у розвиток такого знакового бренду», — написав Валерій Ліборський.

Що відомо про Валерія Ліборського

До цього він працював у «Microsoft та Amazon». Валерій Ліборський керував технологічними операціями та відповідав за інженерію, науку про дані та розробку продуктів. Завдяки його роботі «HelloFresh» змогла швидко розвиватися, зберігаючи фокус на клієнтах.

До роботи в «HelloFresh» Ліборський провів 10 років в «Amazon», де займав керівні посади, включаючи Vice President of Technology, і керував розширенням бізнесу «Amazon» у Європі та на глобальному рівні.

Раніше він працював у «Microsoft» на інженерних та керівних позиціях, зробивши внесок у розробку «Microsoft TV та Windows».