Рівнянин торгував наркотиками по всій Україні

Рівнянину загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна за збут наркотиків і психотропів в особливо великих розмірах.

Про це повідомили в пресслужбі Рівненської обласної прокуратури.

Молодику повідомили про нову підозру в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту й незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, учинених повторно та в особливо великих розмірах, а також у використанні коштів, здобутих від незаконного обігу заборонених речовин, для продовження діяльності (ч. 1, ч. 2, ч. 3, ст. 307, ч. 1 ст. 306 КК України).

За даними слідства, наркобізнесом займався 21-річний чоловік, який купував і перепродував амфетамін. Правоохоронці встановили, що підозрюваний у себе вдома облаштував «фасувальний цех», а збував заборонені речовини по всій Україні через поштомати служби доставки.

Зловмисника затримали в кінці березня цього року безпосередньо після того, як він розклав товар у комірки поштоматів.

Окрім цього, удома в підозрюваного виявили й вилучили заборонені в обігу амфетамін, броламфетамін та 4-ММС в особливо великих розмірах, а також канабіс, які молодик зберігав для подальшого збуту на території країни.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.

Наразі тривають слідчі та процесуальні дії, установлюють усі обставини вчинення злочинів, призначені необхідні експертизи. Досудове розслідування здійснює Рівненське РУП ГУНП в Рівненській області за оперативного супроводу УБН ГУНП в області.

Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Читайте також