Рівнянка виграла мікрогрант і відкрила центр розвитку дитини

Рівнянка завдяки мікрогранту відкрила центр розвитку дитини «Смарт Ленд».

Історію втілення цікавого задуму жінки в реальність розповіли в Рівненському облцентрі зайнятості.

Рівнянка Ольга Літвінчук має чималий досвід роботи з дітьми різного віку. Отож коли вона зрозуміла, що попит на розвивальні й навчальні заняття стрімко зростає, вирішила відкрити власний центр дитячого розвитку в новому густонаселеному мікрорайоні Рівного. Для реалізації своєї ідеї жінка скористалася урядовим проєктом «єРобота» за програмою «Власна справа».

Ольга подала онлайн-заявку через додаток «Дія», успішно пройшла співбесіду та захистила свій бізнес-план у Рівненському обласному центрі зайнятості. Згодом вона отримала позитивне рішення на отримання мікрогранту від Державного центру зайнятості.

На отримані кошти підприємиця придбала меблі, дитячий спортивний куточок, вивіску, банер, одяг та аксесуари з логотипом, матеріали. Тепер «Смарт Ленд» – центр розвитку дитини, де є можливість максимально розкривати та розвивати інтелект, творчі здібності, комунікативні якості, навички культурної поведінки маленьких відвідувачів.

Ольга впевнена, що урядовий проєкт з надання мікрогрантів є дієвою допомогою від держави для створення власної справи з нуля, реалізації амбітних проєктів, генерування нових робочих місць. Сама жінка, до речі, уже створила два нових робочих місця й укомплектувала їх особами з числа безробітних.

Читайте також