Родина, яка потрапила на обкладинку журналу "Time", оселилась у Рівному (ВІДЕО)

ТСН розшукала жительку Ірпеня, яку під час евакуації із крихітною донькою, побачив весь світ. Нині сім'я Павлюків тимчасово проживає у Рівному. 

Подружжя поділилось із кореспондентами світлинами щасливого життя в Ірпені - як вони гуляли зеленим парком та затишними вулицями. Та тепер це все - лише у спогадах. 

А день евакуації, діляться, став для них найстрашнішим у їхньому житті. На околицю Ірпеня йшли пішки. Далі Юлю з донечкою підвозили, а Олег діставався потрібного місця сам. 

Коли почався обстріл, Олег рвонув навприсядки, щоб переконатися, що із дружиною та донечкою все гаразд. Їм у цей час вже допомагали наші бійці. Якраз один із цих моментів потрапив на фото. 

Юлія зізнається, що її саму приголомшило те, що цей момент потрапив на обкладинку "Time". Заголовок "Агонія" її трохи збентежив. Але дівчина певна, що підпис перебільшили для привернення уваги. Юлія сподівається, що люди у всьому світі, побачивши це фото, усвідомлять, який жах приносять із собою окупанти. 

А ще надіється зустрітись із захисником, який заспокоював її доньку. До речі, вже відомо, що він - також родом із Рівненщини.  

Родина також дякує усім, хто допомагає їм у Рівному. Та понад усе вірить у нашу перемогу, і що незабаром повернеться додому. 

Читайте також