Рок-музикант презентуватиме свою дебюнту книгу у Рівному

4 грудня о 18:30 за запрошенням видавництва «ФАБУЛА» у Книгарні Є, що за адресою: вул. Короленка, 2, відбудеться творча зустріч із фронтменом музичного рок-гурту «Фіолет»Сергієм «Колосом» Мартинюком та презентація його дебютного роману «Капітан Смуток».

Презентації книги проходять великими містами України, і Рівне також стане містом, мешканці якого зможуть познайомитися із захопливими пригодами героїв роману та особисто розпитати автора про історію написання його першої книжки.

Різні світи, долі й усвідомлення, ніби нитки міфічних мойр, сплітаються у єдину історію з ліричною назвою — Капітан Смуток.

Нічні трамвайні тріпи з казковими красунями, пилюка незвіданих шляхів автостопу, розбиті обличчя й душі, повії-філософи на автозаправках, колишні жінки, первістки, пам’ять і забуття, любов та ненависть, минуле й майбутнє, слово… мовчання, бунт і смиренність…

Загадкова мета вестиме героїв химерними лабіринтами їхніх власних сподівань, страхів та ілюзій, а справжній сенс цієї мандрівки вони осягнуть лише наприкінці дороги, що сама — наче заново прожите життя.

Сергій Мартинюк не вважає свій роман автобіографічним, хоч він і  присвячений вулицям його дитинства.

Сам автор так розповідає про своє входження у літературу:

Самому важко повірити, але цей день таки настав! Друзі, на початку листопада у видавництві «Фабула» побачить світ мій дебютний роман під назвою «Капітан Смуток», історія, яка неодмінно повинна увірватися у ваші читацькі плани цієї осені.

Сергій Мартинюк додає, що давно мріяв написати і видати книгу:

Мить неприкритої душевності: написати свій роман і видати його було найзаповітнішою мрією моїх перших десяти! А зважаючи, що роман присвячений місту мого дитинства і зокрема нашому з вами дитинству, то це мрія за три.

На написання роману пішло півроку.

«Великі прозові форми вимагають зовсім іншої організації роботи та часу. На цей час навіть світосприйняття змінюється: ти стаєш губкою, готовою увібрати в себе найяскравіші деталі навколишнього світу, аби перенести їх на папір», – говорить Сергій.

«Фіолет» — одна із найпопулярніших концертуючих поп-рок-команд останнього десятиріччя в Україні. Гурт виник у Луцьку 2009 року. Гітарна музика, громадянська відповідальність, проникливі тексти і здорові амбіції — ось чотири стовпи, на яких побудована творчість гурту.

Гурт «Фіолет» у FB —  https://www.facebook.com/fioletband

Сторінка «Капітан Смуток» у FB - https://www.facebook.com/kolosauthor

Буктрейлер «Капітан Смуток» https://www.facebook.com/fioletband/videos/1462396783893823

Подія у ФБ: https://www.facebook.com/events/1440530469413912

Читайте також