"Ростуть скрізь": мешканці Рівненщини шоковані кількістю грибів у лісах після дощу (ФОТО)

Вихідні на Рівненщині, що минають, видалися дощовитими. Проте така погода зовсім не стала на заваді прихильникам "тихого полювання". Навпаки мешканці області ще більше активізувалися, сподіваючись на те, що після таких рясних опадів у лісах "попрокидається"ще більше грибів. Їхні очікування не були марними, адже дописи із "трофеями" у спільноті "Грибники Рінвенщини" справді вражають. І передусім кількістю зібраного врожаю.

Так, поділилася розповіддю про свій похід до лісу пані Любов. Побувавала жінка в Мостах.

"Добрий вечір грибники! Мій шок в шоці. Гриби ростуть скрізь. Брали виключно білі. Маслят море. Червоні мухомори це окремі шедеври...їх тисячі. Все як у казці. Бажаю всім повних кошиків!", - написала пані Любов.

Поділився світлинами зібраних грибів і Василь Овдіюк. Чоловік і не сподівався назбирати багато грибів, адже по дорозі до лісу нарахував понад 70 авто.

"Шикарні білі, чудові польські, а за маслюками та іншими грибами багато хто і не нагинався! Нарахувавши по лісовій дорозі до Дюксина більше 70 автомобілів (і це в дощову погоду), не надіявся на великі здобутки, але мене мої гриби дочекались. 5 кг. білих та 7 кг. польських", - написав чоловік.

Читайте також