Дитячі колективи Рівненщини запрошують до участі у конкурсі-фестивалі «Усі ми діти твої, Україно!»

http://www.rv.gov.ua

Талановиті дитячі колективи Рівненщини запрошують до участі у XІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі «Усі ми діти твої, Україно!»

Це єдиний в країні щорічний дитячий форум міжкультурного діалогу і мистецької дипломатії, у якому беруть участь кращі дитячі творчі колективи нашої країни, українці зарубіжжя, а також колективи національних товариств України.

Нині розпочався його відбірковий тур. Тож вокальні, хореографічні, фольклорні та інструментальні колективи області можуть подавати заявки до 15 лютого 2018 року.

Взяти участь можуть й переможці всеукраїнських, обласних, міських і міжнародних (в Україні та зарубіжжі) мистецьких конкурсів, виставок, представників відео- та фотомистецтва, комп’ютерного дизайну, різних видів образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.

Відбір учасників фіналу конкурсу-фестивалю проводиться незалежними професіоналами на основі надісланих відео-, аудіо-, фотоматеріалів. Заявки встановленого зразка для участі у відбірковому турі і всі необхідні матеріали приймаються в електронному варіанті на адресу Виконавчої дирекції Міжнародного конкурсу-фестивалю (04071, м.Київ, вул. Обсерваторна, 25, офіс 405, Міжнародна освітньо-культурна Асоціація, тел. +38 044 331 3557, E-mail: [email protected]).

Фінал XІІ Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячої творчості відбудеться з 14 липня до 3 серпня 2018 року в «Молодій гвардії» в Одесі.

Нагадаємо, Міжнародний конкурс-фестиваль «Усі ми діти твої, Україно!» проводиться з 2014 року за підтримки Президента України у партнерстві з 3-ма Міністерствами – освіти, соціальної політики, культури.

Читайте також