Рятувальника з Рівненщини нагородили Орденом мужності ІІІ ступеня

Днями було нагороджено жителя села Пісків, що на Костопільщині, Андрія Каплуна. У 2014-2015-роках Андрій воював у складі 3-го батальйону 80-ї ОАМБ, зокрема, брав участь у захисті Донецького аеропорту. Відтак, був представлений до «Ордену мужності ІІІ ступеню» наказом Президента України Петра Порошенка.

За проявлену мужність, самовідданість і високий професіоналізм, відважний «кіборг» був нагороджений медаллю «За участь в бою» громадською організацією «Об’єднання патріотів «Сильні духом»». Нагорода була доставлена у 19-ту державну пожежну-рятувальну частину Головного управління ДСНС України міста Костопіль, де сержант служби цивільного захисту Андрій Каплун служить диспетчером.

Церемонія вручення медалі відбулася у християнське свято, в день «Андрія Первозванного» за участі керівництва Костопільського районного сектору та пожежно-рятувальної частини, а також голови районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Михайла Пацурківського та члена правління цієї організації, учасника АТО Віталія Левчука. 

Читайте також