Рятувальники провели роз`яснювальну роботу серед мешканців Вараша

У зв’язку з великою кількістю пожеж, що виникли на території України з початку 2018 року та з метою зменшення негативних наслідків від них, рятувальники продовжують проводити пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів області.

Так, 10 січня працівники Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення міста Вараш.

Під час проведення заходу людям роз’яснили елементарні правила пожежної безпеки, озвучили кількість пожеж та кількість загиблих з початку року, а також вказали на основні причини, які призвели до їх виникнення.

У ході бесід бійці Держслужби з НС закликали мешканців сумлінно дотримуватись усіх правил безпеки життєдіяльності, у жодному разі не залишати дітей без нагляду, навчати їх безпечній поведінці, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, постійно перевіряти справність опалювальних та електричних приладів.

По завершенню, для того щоб люди могли завжди для себе нагадати елементарні правила безпеки кожному громадянину було вручено пам’ятку профілактичного характеру. Крім того, під час проведення відпрацювання вогнеборці розповсюдили агітаційні матеріали з питань безпеки життєдіяльності через поштові скриньки, які встановлені в кожному під’їзді багатоповерхових житлових будинків. 

 

Кузнецовський МС ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також