Рятувальники Рівненщини співпрацюватимуть з польськими партнерами (ФОТО)

21 червня у світлиці Аварійно рятувального загону спеціального призначення відбулась  конференція на тему: «Розвиток Firefighter combat challenge в Україні», на якій директором Департаменту реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України полковником Володимиром Демчуком та представником фундації Firefighter combat challenge  Республіки Польща Єжи Кулічкі було підписано лист. Даний лист є підтвердженням зацікавленості ДСНС та фундації FCC Республіки Польща, щодо налагодження партнерських стосунків у сфері розвитку спорту та організації спільних змагань. В підписаному листі йдеться: «Про згоду встановити партнерські відносини між Державною службою України з надзвичайних ситуацій та фундації Firefighter combat challenge Республіки Польща  з метою проведення спільних спортивних заходів, а також створення нових команд FCC на території України з метою популяризації професії рятувальник».

Також на конференції були присутні представники обласних  управлінь ДСНС України, які мали змогу обговорити основні питання даного напрямку.

По завершення конференції представник фундації FCC Республіки Польща Єжи Кулічкі вручив диплом начальнику Головного управління генерал-майору Сергію Круку за спільну співпрацю та популяризацію міжнародних змагань FCC на території України. Також  дипломами за суддівство, підготовку команди «Рівне-112» до 4-го чемпіонату FCC у м. Пабаніце Республіки Польща та диплом Рівненській команді «Рівне-112» за високі результати під час виступу в 4-му чемпіонаті FCC у м. Пабаніце Республіки Польща був нагороджений начальник служби безпеки дорожнього руху ГУ ДСНС області Сергій Головко.

Після проведення практичної частини начальник Головного управління запросив усіх учасників відвідати 2-гу державну пожежно-рятувальну частину м. Рівне, де відбуваються змагання за першість Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області з пожежно-прикладного спорту та «Найсильніший пожежний-рятувальник» за форматом «Firefighter Combat Challenge» серед пожежно-рятувальних підрозділів області.

Читайте також