Рятувальники Рівного здали кров для онкохворих дітей (ФОТО)

Рівненські рятувальники до Дня Святого Миколая провели благодійну акцію "Врятуй життя дитині" по здачі крові для онкохворих дітей. 

 До Дня Святого Миколая рятувальники Рівненщини провели благодійну акцію "Врятуй життя дитині".

Так, 15 грудня майже 50 співробітників підрозділів Головного управління Держслужби з НС завітали в обласну станцію переливання крові, щоб здати кров для онкохворих дітей, які перебувають на лікуванні у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні. Успішно пройшовши медичний огляд та заповнивши усі необхідні документи, кожен рятувальник здав по 450 мл. крові.

Даний захід бувРят ініційований благодійним фондом «Скарбниця Надії» спільно з обласною станцією крові та приурочений до Дня Святого Миколая.

«Врятувати життя людині можна не лише своїми професійними діями, але й участю у благодійній акції. Якщо ми можемо допомогти, то повинні це зробити: адже немає нічого більш ціннішого, ніж людське життя. Ми дуже сподіваємося, що наша кров допоможе діткам якнайшвидше одужати», – наголосив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук. 

Читайте також