Саперу та батьку двох дітей з Березнівщини, який поліг на війні, просять присвоїти звання Героя

Дружина полеглого воїна з Березнівщини Романа Гурина просить присвоїти її чоловіку звання Героя України. Відповідну петицію Ірина Гурин опублікувала на сайті Президента.

Відомо, що у лавах Збройних Сил України Роман разом з друзями з Березного боронив Україну від російських загарбників з квітня 2022 року. 

33-річний сапер військової частини А0998 24-ї ОМБ імені короля Данила загинув під час бойових дій біля населеного пункту Нью-Йорк Донецької області. Без батька залишилися двоє синів.

"Захищав Україну з квітня 2022 року. Не покладаючи сил, мій чоловік, постійно перебував в гарячих точках Донецької, Луганської та Херсонської областей. Сумлінно і хоробро виконував усі бойові завдання! Тимчасово виконував обов’язки командира інженерно-саперного взводу 24-ї окремо механізованої бригади імені короля Данила.

Роман був сильною, усміхненою та доброю людиною, люблячим чоловіком, надійним та справедливим побратимом! Завжди жартував та піднімав бойовий дух! Він був прикладом для своїх побратимів!

Мій обов’язок, як дружини, зробити так, щоб наші сини і майбутнє покоління пам’ятали про героїчні вчинки мого чоловіка! Вічна пам'ять та шана всім ГЕРОЯМ, хто віддав своє життя за наше майбутнє! Слава Україні! Героям Слава!", - пише пані Ірина у петиції.

 

Читайте також