Сергій Подолін збирається стати першим заступником голови Рівненської ОДА?

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

18 жовтня заступник голови Рівненської районної державної адміністрації та виконувач обов’язків голови цієї РДА Сергій Подолін подав декларацію про доходи, як кандидат на посаду першого заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації.  

Згідно із поданою декларацією, Подолін має квартиру в Рівному та орендує в місті земельну ділянку площею 1000 квадратних метрів, а також має у власності земельну ділянку та літній будинок відпочинку в Демидівському районі. Крім того, зазначено про незавершене будівництво будинку в Рівному, де він є співвласником.

У власності дружини Сергія Подоліна Інни - два автомобілі: Toyota Land Cruiser Prado та Infiniti FX35. Серед грошових активів сім’ї Подоліних: майже 170 тисяч гривень на банківських рахунках і 52 тисячі доларів готівкою.

До слова, Інна Подоліна має 95% прав на ТОВ-Фірма "Кадет СВС", яке займається купівлею, продажем та орендою квартир, будинків, комерційної нерухомості та земельних ділянок.

Нагадаємо, Сергію Подоліну – 48 років, наразі він виконує обов’язки голови Рівненської РДА. У 1994 році почав очолювати АН ТОВ «Кадет СВС». У політику пішов у 2005 році, працює в Рівненській РДА.

 

Читайте також