Сестра звільненої з полону медикині з Рівненщини розповіла, як вона себе почуває після народження доньки

Звільнену з полону рф військову медикиню з Рівненщини Мар'яну Мамонову після народження доньки уже перевели з реанімації в палату. 

Наразі новоспечена мама та її донька почуваються добре. Мар'яна ні на що не скаржиться. 

Про це УП розповіла її сестра Оксана. 

Новонароджену доньку назвали Анною.

"Самопочуття її доволі добре. Вже перевели із реанімаційного відділення у палату. Почувається більш-менш добре, не скаржиться і тішиться своєю маленькою дитинкою", – говорить сестра Мар'яни.

Також вона розповіла, як ставилися до її тоді ще вагітної сестри у російському полоні. Відомо, що Мар'яна Мамонова потрапила у полон 4 квітня.

"Ставилися по-різному. Коли вона була в Оленівці, були різні випадки ставлення до неї і загалом до всіх полонених, але загалом ситуацій, які загрожували її життю, не було.

Коли вона потрапила у полон, то її командир одразу повідомив про те, що вона вагітна. Вона на той момент уже знала про це. До неї ставилися коректно, не ображали. Але у неї були такі самі умови, як і у всіх. Тобто вона нічим не відрізнялася, тільки її не чіпали", – розповідає Оксана.  

Нагадаємо, Мар'яну Мамонову, як і інших 214 захисників та захисниць, звільнили з російського полону під час обміну 21 вересня. У полоні вона знаходилась з 4 квітня. 

25 вересня стало відомо, що Мар'яна народила дівчинку. 

Читайте також: "До мене дуже гарно ставились": звільнена з полону медикиня з Рівненщини розповіла про перебування у лікарні Донецька

Читайте також